Pamokėlių metu papasakosime jums apie suši atsiradimo istoriją, jų vartojimo kultūrą bei etiketą. Sužinosite visą produktų kelią iš egzotiškų pasaulio vietų iki suši stalo, jų apdorojimo bei suši sukimo ir gaminimo techniką. Išmoksite kaip profesionaliai ir greitai pasigaminti suši ir galėsite juo pasivaišinti draugų ar kolegų būryje.

Pamokėlės vyksta grupėmis nuo 8 iki 20 žmonių. Grupėms virš 20 žmonių taikome nuolaidas. Dėl pasiūlymų didesnėms grupėms, galite kreiptis mūsų nurodytais kontaktais.

Maki

Maki - jūros dumblių lapas išorėje, ryžiai ir ingridientai viduje
14 €
  • Suši atsiradimo istorija
  • Gaminimo technika
  • Suši gaminimas ir degustavimas
  • Vartojimo kultūra ir etiketas
  • Suši terminologija
  • Specialus šefo suši
  • Taurė namų vyno

Suši + Šefo suši + vyno taurė

Uramaki arba bet kokio tipo pasirinkto suši gaminimas ir porcija specialaus šefo suši lauktuvėms
22 €
  • Suši atsiradimo istorija
  • Vartojimo kultūra ir etiketas
  • Suši terminologija
  • Gaminimo technika
  • Suši gaminimas ir degustavimas
  • Specialus šefo suši
  • Taurė namų vyno

VeidaKnygė

2018.11.09
Shimai sushi & wok

#DienosPietūs #PenktadienioMeniu #LoveAsiaFood
Mūsų suši meistras tvirtina, kad tokių ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY

Darbo laikas

Pirmadieniais – ketvirtadieniais.: 11 – 22 val.
Penktadieniais: 11 – 23 val.
Šeštadieniais: 12 – 23 val.
Sekmadieniais 14 – 21 val.

Paskambink mums

Norite užsisakyti suši išsinešimui, šventei, užsisakyti suši sukimo pamokėlę? Skambinkite:

+370 677 75074

Mūsų meniu

Išsirinkite, ateikite paragauti, užsisakykite į savo šventę ar vakarėlį

Sek mus VeidaKnygėje

Naujienos, dienos pietūs, akcijos, pasiūlymai ir akimirkos iš restorano gyvenimo..